Ivan Đukić: Rockwool će morati bolje u drugom dijelu

Array

Rockwool Pula je prvi dio sezone završila u donjem dijelu prvoligaške ljestvice. Točnije na desetom mjestu s 14 bodova, koliko ima i Studenac Omiš na devetom mjestu. Tri pobjede i osam poraza saldo je košarkašica iz Pule, a njihov trener Ivan Đukić prvi dio sezone ovako ocjenjuje:

“Prvi dio nije u potpunosti ispunio očekivanja jer smo trebali imati koju pobjedu više, ali pošto smo ove godine kasnili s početkom priprema i kompletiranjem rostera, a imali smo i mali broj pripremnih utakmica, dogodilo se da nismo u nekim utakmicama na početku sezone izgledali dobro. Stoga smo se morali uigravati kroz ligaške utakmice što je donijelo slabije rezultate.

Nakon utakmice sa Splitom raskinuli smo suradnju s Tanjom Ličinom tako da su ostale cure morale podnijeti veći teret i to su solidno odradile. U drugom dijelu prvenstva morat ćemo popraviti dojam i odigrati puno bolje nego u prvom. Na ruku nam ide i raspored jer nam dolaze ekipe iz donjeg dijela tablice, a nadam se da ćemo i u gostima pružiti dobre igre i osvojiti koji bod.

U prijelaznom roku ćemo osviježiti ekipu da bismo imali više rotacije, ali sad još ne mogu govoriti o imenima jer su pregovori u tijeku. Za kraj, svima želim ugodne i sretne blagdane i što više sportskih i privatnih uspijeha.”

Related Articles