Nedjelja, 24 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ivan Mikulić ostaje na Višnjiku

  U iščekivanju prve pripremne utakmice, sljedeće srijede (20 sati)  na Višnjiku protiv  ruske Samare, košarkaši Zadra  dogovorili su suradnju s još jednim igračem. Riječ je o bivšem mladom reprezentativcu, 21-godišnjem beku Ivanu Mikuliću, koji  se tako vraća u matični klub, nakon što je branio boje Borik Puntamike, Zaboka i Križevaca. Mikulić je došao na tzv. tjedan otvorenih vrata krajem srpnja te ga je Ante Nazor odlučio testirati još nekoliko tjedana, prilikom kojih je razigravač očito zadobio povjerenje trenera.

  - Advertisement -

  “Postoji obostrana želja za suradnjom i Mikulić će biti s nama  sljedeće sezone ” potvrdio je Branko Skroče, sportski direktor, dodavši da je potpis ugovora samo stvar formalnosti, kao i u slučaju  Bariše Krasića i Franka KaštropilaPetar Marić, koji je, također, bio na  probi na Višnjiku, karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Jollyju.

  Kako teče prilagodba novopridošlih Amerikanaca?

  “Treba im još nekoliko dana za  aklimatizaciju, ipak su promijenili  dosta vremenskih zona i dugo  putovali. Travis je jučer prošao  liječnički pregled, Ervin ima još nešto odraditi i nadam se da će sve biti u redu te da će se uskoro  obojica koncentrirati samo na treninge.”

  Što se mladih igrača tiče, Ante  Smolić će trenirati sa Zadrom te  igrati za A-2 ligaša Sukošan.

  “Mislim da je to najbolje  rješenje za njega. Ove sezone mu  treba velika količina kvalitetnog rada, kojega će imati i u Zadru i u  Sukošanu, kojega vodi Ivan Juran.  Moram reći i da su naši juniori  Lovre Bašić i David Škara jako  dobro odradili treninge sa seniorskom momčadi i to im je puno  koristilo. I oni će igrati u A-2 ligi, Škara u Sonik Puntamici, a Bašić vjerojatno u Poličniku, kao i Marko Jurica” za kraj će Skroče.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE