Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ivan Perinčić nakon poraza od SC Derbya: “Ne možemo igrati kada se tri nositelja ne pojave na utakmici”

  U drugom kolu AdmiralBet ABA lige Zadar je poražen na gostovanju u Podgorici, bolja je bila momčad Studentski Centar Derby s rezultatom 94:78.

  Riječ su nakon trećeg uzastopnog poraza (Škrljevo, Partizan, SC Derby) preuzeli trener Ivan Perinčić i ime prezime.

  - Advertisement -

  “Ako misliš pobijediti utakmicu u gostima, ne možeš primiti 94 poena. Nedopustiv je bio ulazak u utakmicu i ne znam što pametno reći nakon ovakve utakmice. SC Derby je stvarno imao vrhunski šuterski dan, 17 trica iz 30 pokušaja, ali to sve dođe kad razgraš protivnika, domaćin je to iskoristio i zasluženo su pobjedili.

  Mi ne možemo igrati utakmicu, a da nam se tri nositelja ne pojave na utakmici i da igramo sa šest igrača. Pod hitno moramo napraviti jedan sastanak i vidjeti kako dalje jer ovo je sada već zabrinjavajuće.

  Pristup nekih igrača na utakmici stvarno nije bio dobar.”

  O razlikama između Partizana i SC Derbya Perinčić je rekao sljedeće: “Znali smo da će biti teška utakmica zato što je SC Derby prvu utakmicu odigrao dosta lošije od očekivanog, znali smo da će biti motivirani da se iskupe. Pripremali smo ekipu baš u tom smjeru, najbitnije je u početku utakmice zadržati mirnoću i kontrolirati utakmicu. Međutim, sve što smo odigrali, osim pojedinih dijelova druge četvrtine, je bilo daleko od razine igre koju smo pokazali protiv Partizana. Protiv Partizana nas je krasila momčadska igra, danas smo igrali kao grupa pojedinaca, a mi ne možemo igrati na taj način – nemamo dovoljno individualne kvalitete za to. Da neki igrači prventsveno gledaju sebe i svoju statistiku, to mi je katastrofa.

  Priliku za prekid negativnog niza Zadar će imati u nedjelju kada im u sklopu trećeg kola HT Premijer lige u goste stiže Cedevita Junior.

  FOTO: SC Derby

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE