Ivan Perinčić u Cedeviti

S obzirom na odlazak dosadašnjeg pomoćnog trenera Dražena Oreškovića, specijaliziranog za video pripremu, Cedevita je odlučila pojačati trenerski stožer i kao pomoćnik treneru Situ Alonsu, uz Tea Čizmića koji je došao prije nekoliko tjedana, doveden je Ivan Perinčić. On u Cedevitu stiže iz Zaboka, gdje je bio glavni trener, a u Cedeviti ga već jako dobro poznaju jer je prije dvije sezone bio pomoćnik Danielu Lutzu u momčadi koja je nastupala u A-1 ligi (danas HT Premijer liga), a prije toga radio je kao trener u Cedevitinim mlađim kategorijama.

Perinčić je imao i uspješnu igračku karijeru. Igrao je za Zadar, Zagreb, Turk Telekom, Dubravu, Cibonu, Mlekarnu Kunin, Široki, Falco Szombathely te Zabok.

Tako će u novoj sezoni KK Cedevitu u Eurokupu 7Days, ABA ligi, ABA Superkupu i Kupu Krešimira Ćosića voditi Sito Alonso kao prvi trener, s pomoćnicima Teom Čizmićem, Ivanom Perinčićem i Slavenom Hlupićem kao kondicijskim stručnjakom, dok će momčad u HT Premijer ligi voditi Slaven Rimac uz asistenciju Ivana Kapova i kondicijskog trenera Matu Psarića.