Ivan Velić nakon Partizana: “Odlučio sam odmarati neke igrače”

Array

U 7. kolu ABA Lige Cibona je poražena u Beogradu od Partizana rezultatom 86-67.

Cibosi su sjajno otvorili utakmicu sa 12:0 i izgledalo je kao da ćemo gledati reprizu utakmice s Mornarom no domaćini su se vrlo brzo probudili i napravili nevjerojatnu seriju od 25:0 i preokret  nakon kojeg je semafor pokazivao 33:23.

Cibona se borila do kraja u svakoj utakmici ABA Lige do sada pa je to bilo za očekivati i u ovoj utakmici. U trećoj se četvrtini nakratko vratila u vodstvo, držala se nekih 28 minuta u utakmici a onda im je presudio Rade Zagorac sa 3 vezane trice i prednost koju Partizan do kraja nije ispuštao.

U redovima Cibosa najefikasniji bili su Filip Bundović sa 14 i Marko Ljubičić sa 10 poena.

Ivan Velić, trener Cibone:

Bilo je super igrati u jednoj pravoj košarkaškoj atmosferi, pred punim tribinama. Postavili smo se muški, poveli 12:0 i u prvoj četvrtini smo u jednom periodu jako dobro izgledali, međutim, kad smo ušli u rotacije došlo je do pada u našoj igri i Partizan se prebrzo vratio. Drugo poluvrijeme smo se opet digli, došli do 50:51 i opet nam se dogodio pad. Oni su pogodili jako bitne šuteve kad je trebalo, šutirali su za 3 poena 50% i jednostavno nismo imali snage da se vratimo u neki egal i onda sam odlučio odmoriti neke igrače budući da već unutar 24 sata imamo iduću utakmicu u Zaboku.

Related Articles