Ivan Velić:”Prkačin u Zadru? To je pokušaj destabilizacije kluba”

Proteklih dana na društvenim mrežama se pojavila priča prema kojoj postoji velika vjerojatnost da dragulj hrvatske košarke i član KK Cibone, Roko Prkačin, neće staviti potpis na profesionalni ugovor s Vukovima u studenome kada puni 18 godina. U cijeloj priči glavna su imena ona Nikše Prkačina, Rokovog oca, i aktualnog izbornika te trenera KK Zadra, Veljka Mršića.

Prema istim izvorima, sportska agencija koju vode Nikša Prkačin, Davor Kus i Matej Mamić naumila je Roka uputiti u redove najvećeg Ciboninog rivala, KK Zadar. Kao glavni razlog navodi se daljnji razvoj pod paskom Veljka Mršića, a Nikši Prkačinu nije najbolje sjelo ni nepuštanje Roka na kamp u SAD prošlog ljeta. Ipak, u intervjuu za 24 sata, trener Cibone Ivan Velić, potvrdio je kako je vidio napise o odlasku malog Prke u Zadar, ali i takvo što nazvao pokušajem destabilizacije kluba.

„Vidio sam priče, objave po Facebooku za Prkačina i Zadar. To su pokušaji destabilizacije. Cibona je napravila sjajan posao u posljednjih mjesec dana. Ja na Roka računam, on će u studenom imati 18 godina, dobit će ponudu za profesionalni ugovor od nas. Želimo da Roko nosi igru Cibone, idućih godina. I to je njegova želja. Koliko sam razgovarao s njim, ima takav stav. Vjerujem da će godinama biti jedan od lidera Cibone“ – rekao je Velić za 24 sata.

Related Articles