Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Ivan Vraneš potpisao za ASA Basket Strasbourg

  Ivan Vraneš novi je igrač francuskog drugoligaša ASA Basket Strasbourga!

  Bivši igrač Zadra, Gorice i Šibenke prošlu je sezonu proveo u rumunjskoj Steaui iz Bukurešta za koju je u prosjeku postizao 14.1 poen te hvatao 7.4 skokova, a sezonu su završili na 10. mjestu.

  „Došlo je vrijeme za novi iskorak. Nakon odlične sezone u Steaui iz Bukurešta, prihvatio sam ponudu iz Francuske. Potpisao sam za novoosnovani klub ASA Strasbourg, koji je nastao fuzijom dva kluba iz Pro B lige, Griesa i Soufflela. Sve su to vodeći ljudi napravili s ciljem velikog povećanja budžeta. Ciljevi su postavljeni visoko i želja je što prije moguće ući u elitni rang francuske košarke,“ izjavio je Vraneš za portal sport023.com.

  „Iznijeli su pred mene svoj plan i program sa željom da budem nositelj momčadi. To mi se jako svidjelo, počevši od odličnih uvjeta, organizacije kluba pa sve do života i grada Strasbourga.“

  Vraneš je prošle sezone, prije odlaska u Rumunjsku, odigrao i dvije utakmice za Šibenku tijekom kojih je uspio ostvariti i odličan učinak protiv Sonika – 15 poena, 12 skokova i 5 asistencija.

  FOTO: GKK Šibenka

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave