Ivezić: Pokazale smo da smo klapa

Array

Nakon povijesnog uspjeha Hrvatske ženske košarkaške reprezentacije i plasmana na Olimpijske igre interes medija za košarkašicama je naglo porastao. U svoj jeci poziva, poruka i svega ostalog Jelena Ivezić je našla par trenutaka i iznijela svoje dojmove za naš portal.

“Mislim da je svaka cura dala svoj maksimum”, je ono s čime se sve reprezentativke ponose i počinju svaki razgovor o turniru u Ankari. Ni Jelena se po tome ne razlikuje od ostatka suigračica. O atmosferi u ekipi naša sugovornica je rekla:

“Pokazale smo da smo klapa. I to je ono što ću uvijek istaknuti za svaku igračicu i što će svaki put ne samo ja nego svaka od nas stati jedna iza druge.”

O samoj igri reprezentacije bilo je puno lakše pričati nakon par prospavanih noći.

“Bilo je uspona i padova tijekom sve tri utakmice, no ono s čime ja mogu biti zadovoljna je trenutak kada imaš zadnjih 5 minuta utakmice gdje se lomi rezultat i gdje možeš prosuti sve što si dobro radio, ne samo u zadnje tri godine, nego u zadnjih dvadeset godina koliko ja igram, da smo svi ostali hladne glave i da je želja na kraju pobijedila.”

Koliko su cure ostale čvrsto s obje noge na zemlji ali i koliko su svjesne svega i neke stvari okreću i na šaljivu stranu govori i sljedeća Jelenina rečenica: “Znam da smo vam znali kidat živce, ali mi smo tu da igramo, vi ste gledatelji da sudite.”

“Samo znam da smo i u pobjedi i u porazu bile tu za Lijepu našu i tako će i ostati,” dodala je Jelena za kraj a na ovu tvrdnju bi se mogli ugledati i svi ostali hrvatski sportaši.

Related Articles