Ivica Radić napustio Kvarner

Ivica Radić više nije igrač Kvarnera 2010, a ugovor je jučer sporazumno raskinut. Kako je rekao sam igrač za Crošarku, rastali su se u prijateljskim odnosima.

S klubom sam se rastao u prijateljskim odnosima. Nije bilo nikakvih trzavica. Nakon dva poraza u nizu momčadi je trebalo jedinstvo. Moja razmišljanja i razmišljanja trenera Vladimira Anzulovića su se razilazila i pao je dogovor da raskinemo ugovor. Kvarneru želim Ligu za prvaka u nastavku sezone.

Kvarner je ovim odlaskom poprilično oslabljen. Radić je bio ponajbolji centar lige i treći igrač po valorizacijskom učinku. Prosječno je ubacivao 17 poena i imao 8 skokova za 24 minute provedene na parketu. Prije Kvarnera je nastupao za Split, Kaštelu, Alkar i Zadar.

Riječani će sada morati potražiti novo rješenje ispod koša jer u suprotnom Liga za prvaka bi mogla pobjeći. Problem također leži u prijelaznom roku koji je zatvoren, točnije moguće je dovesti samo igrače iz nižih liga ili inozemstva te igrače koji nisu registrirani za neki klub A1 lige ili hrvatskog ABA-ligaša.