Iz A2 u ABA, Karlo Vragović ponovno u Širokom

Array

Karlo Vragović nije puno dvojio nakon iznenadnog poziva iz Širokog, kluba čije boje je branio sve do lipnja ove godine.

”Moram reći da je poziv stigao iznenada. Nisam se dvojio ni trenutka jer mi je izuzetno drago da ću opet raditi s Jakšom Vulićem koji mi je bio trener i u Dubravi. Dobio sam obećanje da ću imati dosta prostora u igri i vjerujem da ću opravdati novi dolazak u Široki Brijeg” – rekao je Karlo za klupske web stranice Košarkaškog kluba Dubrava.

Vragović će konkurirati za sastav već u subotu na Višnjiku protiv Zadra. Utakmica je vrlo važna za obje ekipe koje se nalaze na dnu poretka lige. Široki ima pobjedu manje od Zadrana i nalazi se u vrlo teškoj situaciji koju je dodatno pogoršala ozljeda Borisa Barača. Uprava kluba s Pecare najavila je igračka pojačanja, a dojučerašnji igrač  Lavova iz Dubrave je jedno od njih.

”Teška utakmica koja je važna i Širokom i Zadru. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i pokušati uzeti važnu pobjedu.” – dodao je Karlo je koji je za Dubravu u A2 Centar odigrao šest utakmica uz prosjek od 18,2 koša. Ipak, njegove solidne partije nisu bile dovoljne da Dubravaši pobjede u utakmicama protiv Gorice i Hermes Analitice, direktnih konkurenata za A1 kvalifikacije.

”Žao mi je što nismo dobili utakmice u Gorici i kod Hermes Analitice, ali razlika nije velika i ako klub bude imao ambiciju za prvo mjesto mislim da je to dohvatljivo. Želim dečkima puno sreće u nastavku, a ja ću ih nastaviti pratiti” – rekao je Vragović prije današnjeg puta za Hercegovinu.

Related Articles