Iz rekreativne lige u subotnji derbi s Cibonom

Array

Košarkaški klub Split je za završnicu regionalne lige doveo Ivana Siriščevića koji je ove sezone nastupao u amaterskoj PROam ligi Jug.

Vodstvo kluba s Gripa je ozljedom noge Filipa Krušlina bilo primorano brzo pronaći alternativno rješenje na vanjskim pozicijama s obzirom da Toni Katić i dalje nije spreman za potpuni povratak nakon operacije desnog koljena.

26-godišnji branič će nastupiti i u subotnjem gostovanju u domu Dražena Petrovića gdje će Splićani u direktnom okršaju s Cibonom tražiti bijeg s potencijalnog posljednjeg mjesta.

Inače, Ivan je domaći košarkaš koji je s Splitom kao vodeći košarkaš osvojio naslov juniorskog prvaka, međutim dvije sezone kasnije se nije uspio nametnuti tada seniorskom treneru, Slobodanu Subotiću i bio prisiljen tražiti priliku u drugim sredinama.

Zanimljivost jest kako je upravo Siriščević bio ove sezone na probi u Ciboni, međutim nije zadovoljio tadašnje kriterije struke pa se odlučio održavati formu u rekreativnoj košarkaškoj ligi. Dodatna motivacija više da uvjeri kako je Cibona ipak možda prije početka sezone pogriješila.

Related Articles