Mario Hezonja od sljedeće sezone na posudbi?

Array

Jedan od najtalentiranijih mladih igrača Europe, Mario Hezonja, koji nas skoro svaki tjedan počasti predivnim zakucavanjima ili dominantnim partijama u drugoj ekipi Barcelone Regal, sljedeću bi sezonu mogao provesti na posudbi.

Podsjetimo da je Mario od prošle godine član ovog trofejnog kluba i kako je s još nepunih 18 godina zabilježio nastup i prve poene u Euroligi. Za sada nitko ne zna gdje će Mario igrati nagodinu, ali vjerujemo kako će ga Katalonci poslati u neku od ekipa u prvoj Španjolskoj ligi u kojoj bi mogao imati veliku minutažu, što je barem za sada nerealno očekivati u prvoj Barceloninoj momčadi. Spominje se ime Mad-Croc Fuenlabrada, ekipe kojoj bi dobro došao igrač Marijevih karakteristika.

Potpuno razumljiv potez Katalonske uprave, Mariju Hezonji potrebne su minute na terenu u jakoj konkurenciji kako bi nastavio razvijati svoj potencijal i dokazivati svoju vrijednost. Pred ovim je igračem blistava karijera, a nije nerealno nadati se kako ćemo ga gledati i u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, NBA ligi.

Related Articles