Nedjelja, 29 siječnja, 2023
More

  Iz Zadra poručili: “Veljko Mršić je naš prioritet, želimo nastaviti suradnju”

  “Veljko Mršić je naš prioritet, želimo nastaviti suradnju”, rekao je u eteru Radio Zadra Ivan Mijolović, predsjednik Nadzornog obora Košarkaškog kluba Zadar, odgovarajući na trenutačno najčešće postavljano pitanje u gradu košarke: Tko će biti trener aktualnog prvaka Hrvatske u sljedećoj sezoni?

  To pitanje trebalo bi, prema riječima Mijolovića, biti riješeno ovaj tjedan.

  “Zamoljeni smo da ne potenciramo to pitanje dok ne završi kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre i to smopoštovali. Ovaj tjedan ćemo svakako definirati status prvog trenera.”

  Hoće li zadarska želja za nastavkom suradnje biti dovoljna, ostaje za vidjeti. Jer Mršić bi prema ugovoru s HKS-om trebao biti na čelu reprezentacije još godinu dana, a poznato je da Savez ne priznaje ABA ligu, koju će KK Zadar igrati sljedeće sezone. Ukoliko se uspije pronaći kompromis, Mršić bi mogao ostati na klupi Višnjika, a time i na poziciji sportskog direktora. Po tom pitanju, Mijolović je potvrdio kontakte s Markom Popovićem, ali i dodao:

  “Istina, spominjao se Marko Popović već neko dulje vrijeme, ali u ovom trenutku ništa još nije izgledno osim izbora novog trenera u ovom tjednu. Što se sportskog direktora tiče, mislim da će tu funkciju i u sljedećoj sezoni obavljati trener prve momčadi.”

  Cijeli razgovor možete pročitati na portalu Sport023.

  Foto: KK Zadar

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave