Jasmin Repeša:”Koje igrače je proizveo Jovanović? Strašno me to pogodilo!”

Jasmin Repeša u Italiji vrlo dobro kormilari Pesarom, momčadi koja je prošle sezone samo zbog administracije ostala u Serie A. Jasko je u razgovoru za Sportske novosti pričao o svojoj momčadi, a posebno se osvrnuo na dolazak Vladimira Jovanovića na klupu Cibone.

“Proračun kluba ostao je isti, ali smo uspjeli složiti finu ekipicu. Ono što nam fali jest to da igramo samo s osam igrača, pa ako je netko ozljeđen, netko dobije Covid, ostanemo na šest igrača. Mogli smo imati i dvije-tri pobjede više, evo, recimo proteklog vikenda smo vodili Veneziju deset poena razlike, ali zbog malog fonda igrača nismo izdržali do kraja. Svi su zadovoljni. U klub je ušao u novi sponzor, velika mesna industrija, pa mislim da klub ulazi u neke mirnije vode.” – pričao je o ovosezonskom Pesaru Repeša.

Ipak, bivši hrvatski izbornik silno je želio iskomentirati i promjenu na klupi Cibone.

“Kao prvo, želim podvući da nitko nema ništa protiv toga da je Srbin došao raditi u Hrvatsku i oni koji bi željeli ovaj apel trenera protumačiti kao neki hrvatski trenerski jal, na krivom su tragu, jer to naprosto nije istina. I ranije su srpski treneri dolazili u Hrvatsku i o tome se ne radi. Ono što mogu reći da je taj dečko kao trener FMP-a igrao finu košarku s FMP-om, dopadljivo, i to treba priznati. Ono što je naš problem jest činjenica da ne postoje kriteriji kako to netko sa strane dolazi raditi u Hrvatsku.” – započeo je priču Jasko te nastavio.

Related Articles