Petak, 18 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Nevjerojatna završnica: Mega srušila “bogati” Mornar

  U nedjeljnoj podnevnoj matineji ABA lige Mega Soccerbet je ugostila Mornar iz Bara te u fantastičnoj završnici došla do pobjede rezultatom 90:89.

  Mega je u prvoj četvrtini uspjela držati rezultatski egal, ali u drugoj dionici Mornar je pokazao zašto je jedna od najboljih momčadi u regiji ove sezone. Marko Jeremić bio je nezaustavljiv, trice je u prvom poluvremenu gađao fantastičnih 6/6, a Barani su na veliki odmor otišli s 39:51.

  U nastavku je Mornar u 26. minuti otišao na +14, ali tada Mega veže 8 poena te se u zadnjih 10 minuta minuta ušlo rezultatom 61:67. I tada se činilo da Mornar ima sve pod kontrolom, a Megina klupa je dobila sveukupno četiri tehničke zbog prigovaranja sucima. Na šest sekundi do kraja pri rezultatu 88:89 za Mornar Kenny Gabriel je imao slobodna bacanja, a kada je oba promašio, loptu je ulovio Megin Amerikanac Smith koji se sjurio u kontranapad te položio za 90:89 u posljednjoj sekundi i veliko slavlje domaćina.

  Simonović je ubacio 23 poena uz 7 skokova, a Petrušev je dodao 19 poena i 8 skokova. Gostima nije bio dovoljan ni sjajni Jeremić s 28 poena.

  zadnje objave