Subota, 28 svibnja, 2022
More

  Jazzeri stavili Bojana Bogdanovića na ‘trade’ listu!

  Utah Jazz planira trade Bojana Bogdanovića ukoliko pronađu adekvatnu zamjenu za njega, a isto vrijedi i za Joe Inglesa.

  Iako su Jazzeri regularni dio sezone odradili gotovo savršeno, osvojivši prvu poziciju u konferenciji uoči početka play-offa, u istom su, ipak, sezonu neočekivano završili ispadanjem već u polufinalu od Los Angeles Clippersa rezultatom 2-4 koji su veći dio serije odigrali bez glavne zvijezde Kawhia Leonarda.

  “Očito je, imali smo svi skupa veća očekivanja od ove sezone, a ispali smo već u drugoj rundi.” – izjavio je još završetkom sezone Rudy Gobert. Provjeri kako zaraditi od web stranice ?

  Trade Goberta ili Donovana Mitchella ne dolazi u obzir, tako da jedina opcija kao mogućnost pronalaženja adekvatnog igrača za poboljšanje rostera stoji pokraj imena našeg Bojana Bogdanovića. On ima ugovor na dvije godine ‘težak’ 38 milijuna dolara te će sigurno biti vrijedan na tržištu. Istina, Bojan, ali niti Joe Ingles nisu igrači koji pridonose puno u obrani, uz to imaju i preko 30 godina, ali vrhunski odrađuju svoju ulogu u momčadi te bi bili odličan dodatak svakoj momčadi u ligi. Ponuda sigurno neće nedostajati.

  Jazzeri tako idu u potragu za igračem koji će im se pridružiti kao ‘treća zvijezda’ te pomoći u ostvarenju ciljeva, a gdje će Bojan završiti ostaje nam tek za vidjeti…

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave