JBC: Dobar učinak Baje i Jordana u Brooklynu (Video)

Array

Hrvatska je petu godinu zaredom imala predstavnika na završnoj smotri Jordan Brand Classica. Svoje mjesto na parketu Barclays Arene, gdje igraju Bogdanovićevi Netsi, izborili su Darko Bajo i Antonio Jordano preko kontinentalnog turnira u Zagrebu.

Tako su se ova dva mlada kadetska reprezentativca Hrvatske pridružili Marku Arapoviću, Mariju Hezonji, Lovri Mazalinu, Draganu Benderu i Lovri Buljeviću koji su također igrali završne utakmice JBC-a. Ovaj prestižni događaj se održao četrnaestu godinu zaredom, a u povijesti su nastupile NBA zvijezde poput Chrisa Paula, Carmela Anthonyja, Blakea Griffina, LeBrona Jamesa, Amar’ea Stoudemirea i Kevina Duranta.

Bajo, igrač Sparsa iz Sarajeva, dobio je najveću minutažu u svom Crnom timu. Za 21 minutu upisao je po sedam koševa (šut 2-7) i skokova. Cedevitin Jordano je igrao minutu manje, a imao je ubačaj više uz lošiji šut (3-11). BiH reprezentativac Njegoš Sikiraš bio je suigrač našem dvojcu, a proglašen je za najboljeg igrača. Za 16 minuta postigao je 14 koševa i skupio osam skokova u porazu 58:63.

U pobjedničkoj, Bijeloj momčadi najviše se istaknuo Jaylen Hoard (16p, 7sk, 5ukr) koji je i u Zagrebu odigrao odličnu utakmicu.

U priloženom videu pogledajte kompletnu utakmicu.

https://youtu.be/kylhF_WqSA4?t=1m5s

Related Articles