Jolly na korak do Lige za prvaka

Array

Novom pobjedom Jolly je napravio još jedan korak prema Ligi za prvaka i trenutno su na trećem mjestu prvenstvene tablice s omjerom 10-5, dok je Zabok još jednim porazom osigurao Ligu za ostanak.

[rezultat id=120]

U prvoj četvrtini vidjeli smo pregršt koševa. Obrana se gotovo nije niti igrala, a bolje su se snašli gosti te na isteku 10.minute vode 27:30.

Drugu četvrtinu bolje otvaraju domaćini ne dozvolivši igračima Jollyja da postignu poen gotovo četiri minute. Ronald Ross prekida seriju domaćih ubacivši tricu za 34:33 u korist Zaboka. Do kraja četvrtine se igra koš za koš, a gosti na poluvrijeme odlaze s prednošću 43:47.

Domaćine u poluvremenu predvodi Antonio Vlaić s 13 poena, dok je kod gostiju već standardno najbolji Ronald Ross s 18 poena.

Treću dionicu su nešto bolje odigrali Zabočani. U jednom trenutku su se odvojili na pet razlike, no Domagoj Bubalo svojim zakucavanjima rezultat vraća u egal. U zadnjih deset minuta se ulazi s prednošću domaćina 69:68.

U zadnjoj četvrtini smo vidjeli ponovno egal utakmicu koš na koš. Utakmicu su prelomile dvije vezane trice Luke Petkovića i Ronalda Rossa. Utakmica je završena rezultatom 79:88.

U redovima domaćina najbolji je bio Antonio Vlaić s 21 poenom, dok je kod gostiju najraspoloženiji bio Ronald Ross s 28 poena.

Related Articles