Jolly pregovara s Baturom, Peršićem i Kraljevićem

U Košarkaškom klubu Jolly JBŠ u tijeku su pregovori s više igrača kako bi u novu sezonu ušli što spremniji.

Nakon što je  potpisan Dino Cinac, igrač na poziciji krila koji je u prošloj sezoni pružio odlične igre u dresu Kvarnera, prema pisanju Šibenskog lista Bankari su u pregovorima s Ivanom Baturom, Daliborom Peršićem i Filipom Kraljevićem.

Batur je dosta realna opcija jer status i minutaža koju je imao proteklih godina u Zadru nije jamac da će i ove godine biti bolje.

Što se tiče Peršića on je nedavno istaknuo da želi ostati u Širokom, ali možda ga u Jolly privuku financijski razlozi i visoke ambicije kluba te naravno trener Ivan Velić s kojim je već imao  prilike surađivati u Širokom.

Filip Kraljević je prošle sezone u Splitu dokazao da može igrati na visokom nivou te, s obzirom na situaciju u Splitu, ne bi imao nikakvih problema s nestankom na Gripama.

Recimo i to da se, prema istim informacijama, za mladog reprezentativca Tomislava Gabrića interesira Cibona, ali je zapelo oko odštete koja se mora platiti Šibenčanima ako Gabrić ne potpiše prvi profesionalni ugovor s njima.

Bit će zanimljivo u narednim danima pratiti sastavljanjerostera Jollyja, ekipe koja u novu sezonu ulazi s velikim ambicijama.