Josipa Tuftan i Ivona Kajfeš produžile su ugovor s riječkim FSV-om!

Riječki premijerligaš KK Flumen Sancti Viti danas je na klupskim stranicama potvrdio dvije važne vijesti kad je u pitanju ženska seniorska ekipa..

Vjernost ovom klubu produžile su domaće uzdanice Josipa Tuftan i Ivona Kajfeš. Premda su im tek 22 godine, obje igračice već niz sezona oslonac su igre svog kluba.

Prošlosezonska kapetanica Ivona Kajfeš igra na poziciji razigravačice, a u protekloj sezoni odigrala je 22 ligaške utakmice te postizala 3,3 poena uz 3,6 skokova i tri asistencije po utakmici.

“Jako mi je drago što sam produžila ugovor i što nastavljam petu sezonu za redom igrati doma. Veselim se početku sezone i novim izazovima.”Izjavila je za klupsku stranicu Ivona.

Foto: Josipa Tuftan/arhiva NL

Josipa Tuftan 187 cm visoka je košarkašica koja pokriva pozicije četiri i pet. Kao i za Kajfeš  ovo će joj biti peta sezona u seniorskom pogodnu kluba.

U sezoni za nama odigrala je 22 ligaške utakmice i postojala 9,9 poena, uz 7,5 skokova i 1,5 asistencija po utakmici, a FSV je prošlu  sezonu završio na devetom mjestu sa šest pobjeda i 16 poraza.

“Sretna sam i zahvalna na promjenama koje su se dogodile u klubu! Vjerujem da cijela ekipa ulazi pozitivno u sezonu te da je ovo godina u kojoj ćemo napokon napraviti korak naprijed i ostvariti cilj o kojemu pričamo dugo vrijeme, a to je biti u gornjem domu hrvatske ženske košarke”, izjavila je Tuftan.

 

Related Articles