Kadetske poluzavršnice u Splitu i Dardi

Array

Split i Darda će od 1. svibnja ugostiti deset ponajboljih kadetskih momčadi Hrvatske, tako je odlučio Povjerenik za natjecanje mlađih kategorija.

U Splitu će prolazak na završni turnir tražiti Kastav i Međimurje, prvaci Zapada i Sjevera, Cedevita i Dubrava koji su bili druga i četvrta ekipa Centra te prvak juga Split.

U Baranji će pored Vrijednosnica, uvjerljivo najbolje kadetske ekipe Istoka, nastupiti još i Cibona, Zagreb i Rudeš (1. 3. i 5.  Centra) te Zadar koji je od Splita  izgubio u finalu za prvaka Dalmacije.

Svakako je prvi favorit Cibona i bilo bi prvorazredno iznenađenje ako bi ih netko uspio zaustaviti do naslova prvaka Hrvatske. No, juniorske poluzavršnice su pokazale da ne igraju samo imena tako da će Mazalin, Slavica, Kumanović, Zadravec, Skokna… ulogu favorita morati potvrditi na parketu.

Kadetska poluzavršnica -

Sve o kadetskoj poluzavršnici, uključujući raspored i satnicu, možete naći na phmladi.crosarka.com, a portal Crošarka će u suradnji s organizatorima nastojati osigurati statistiku uživo svih 20 utakmica turnira.

Related Articles