Srijeda, 1 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Karakaš debitira: Na Gripe stiže Gorica

  Nije previše vremena imao novi trener Splita Mile Karakaš za uigravanje, a pred njim je već prva utakmica. Na Gripe u zaostaloj utakmici 12. kola HT Premijer lige stiže Gorica (četvrtak, 19 sati). Šest reprezentativaca (Marčinković, Marić, Vranković, Perković, Luković i Čampara) priključili su se treningu.

  - Advertisement -

  Ovi dojmovi do sada su izuzetno pozitivni, a sama očekivanja od utakmice protiv Gorice se znaju, želimo pobjedu, tako će biti u svakoj utakmici bez obzira igramo li kući ili gostujemo – rekao je Karakaš.

  Maksimalno Splitov trener respektira Goricu, ali apsolutno vjeruje svojim igračima.

  Gorica iz godine u godine napreduje, raste kao momčad, pobjeđuje najbolje, pobijedili su nas ove sezone. Ne sumnjam u kvalitetu moje momčadi, zaista smatram da smo bolja momčad, ali to moramo pokazati na terenu – kaže Karakaš.

  Pred “Žutima” je non-stop igranje, nakon Gorice slijede dva gostovanja kod Cibone, pa na Gripe stižu Vrijednosnice Osijek, potom kreće treći krug HT Premijer lige, a u ponedjeljak 8. ožujka u goste stiže Crvena Zvezda. U dvanaest dana pred Splitom je šest utakmica tako da je vrijeme za trening kako bi sproveo neke svoje ideje i zamisli ono što Karakašu najviše nedostaje.

  Trebat će vremena, ali da ćemo neke stvari mijenjati, hoćemo. Svaki trener želi igri dati neki svoj pečat – zaključio je Karakaš.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE