Srijeda, 28 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Karlo Žganec novi je igrač Cedevite

  Jedan od najvećih mladih Hrvatskih talenata, Karlo Žganec (19) postao je novi igrač Cedevite, objavljeno je na službenim stranicama kluba. Suradnja je dogovorena na četiri godine.

  - Advertisement -

  Karlo koji je bio najbolji igrač Hrvatske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu do 20 godina gdje je Hrvatska osvojila četvrto mjesto postao je novo pojačanje Cedevite pod košem. Žganec je na prvenstvu Europe U-20 postizao 10,9 poena uz 7,1 skokova te je bio prvi strijelac i drugi skakač momčadi. Odlično je igrao i za Zagreb u A-1 ligi gdje je postizao 13,7 poena uz osam skokova i 3,7 asistencija uz index 22,5, a u izboru našeg portala proglašen je najkorisnijim igračem regularnog dijela A-1 lige. Trofej u ime portala Crošarka predao mu je Darko Novosel.

  Novo pojačanje Cedevite jako je zadovoljno što je došlo u ovu poželjnu sredinu, a za stranicu kluba rekao je sljedeće:

  Mogu reći da sam stvarno zadovoljan. To je iskorak u mojoj karijeri i moram biti sretan što sam potpisao za takav klub. Pokušat ću se nametnuti treneru. Pregovori su se malo odužili, ali na kraju je dobro završilo.

  Mislim da Cedevita radi respektabilnu ekipu. Ima puno mladih igrača koji su se već etablirali u europskim klubovima. Cedevita iz godine u godinu raste kao klub i s trenerom Repešom ima velikog prostora da joj rezultati iz godine u godinu i dalje rastu.

  Zanimljivo će sljedeće sezone biti pratiti Cedevitu sa ovoliko mladih talentiranih Hrvatskih igrača koji uz izbornika Jasmina Repešu mogu puno napredovati.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE