Karlo Žganec “out” barem mjesec dana

Array

Karlo Žganec, igrač s najboljom statistikom kod Mrava, nije bio puno od pomoći prošlog vikenda svojoj momčadi u derbi utakmici na Kozali. Već u prvoj četvrtini morao je napustiti parket zbog ozljede desnog zgloba, a nakon pregleda slijedi mu mirovanje.

“Sutra idem stavljati ortozu, nosit ću je sedam dana i nakon toga idem ponovno na pregled kod dr. Smerdelja. Postoji mogućnost da stanje bude bolje pa će povratak bit za tri do četiri tjedna. Ako ipak stanje ne bude bolje, tada bi se oporavak mogao odužiti” – rekao nam je Karlo. Što se tiče brzog oporavka optimističan je:

“Bol mi se drastično smanjila tako da ja smatram da je povratak moguć i prije predviđenog. No, vidjet ćemo. Fizioterapeuti kažu da im se čini da oporavak ide dobro.”

Tako će Karlo sigurno izostati u nedjeljnoj utakmici protiv Slavonskog broda. Trenera Danijela Jusupa ipak vjerojatno puno više brinu neugodna gostovanja u Zaboku i Sinju gdje će se morati osloniti na brata blizanca Brunu koji se polako vraća u formu nakon prošlosezonskog dugog izbivanja zbog stres frakture skočnog zgloba. U prošloj utakmici Bruno Žganec je zamijenio Karla upisavši 31 minutu na parketu.

Related Articles