Petak, 23 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Kaštropil preselio na Cipar

  Iskusni hrvatski centar Franko Kaštropil novi je član ciparskog prvoligaša Apollona iz Limassola. Kaštropil u ciparski klub dolazi umjesto Amerikanca Jamesa McCoya, s kojim je Uprava kluba odlučila raskinuti ugovor svega nekoliko dana prije početka prvenstva.

  - Advertisement -

  Ovaj 30-godišnji rođeni Splićanin karijeru je započeo u matičnom klubu Solinu, nakon čega 2002. godine oblači žuti splitski dres, kojeg nosi četiri sezone. Nakon toga odlazi u Zagreb, gdje brani boje najprije Cibone, a potom i Cedevite, da bi 2011. prešao u Zadar, gdje se zadržao dvije sezone. Prošlu sezonu Kaštropil se prvi puta zaputio u inozemstvo, a postaja mu je bila susjedna Bosna i Hercegovina, odnosno klub Široki Primorka, gdje je odigrao 15 utakmica ABA lige za 5,8 poena i 4,9 skokova u prosjeku. Nakon raskida ugovora sa Širokim odlazi u Šibenik, gdje je odigrao tek jednu utakmicu, da bi se do kraja sezone otisnuo u bugarski klub Tundja Yambol. U osam bugarskih nastupa bilježio je u prosjeku 13 poena i devet skokova.

  Ciparsko prvenstvo započelo je ovog vikenda, a Kaštropil i njegov novi klub debi imaju danas, kada u svojoj dvorani ugošćuju Apoel iz Nikozije. Prošlu sezonu Apollon je okončao u polufinalu doigravanja prvenstva, ali je po drugi puta u povijesti osvojen ciparski Kup.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE