Cibona traži izlazak iz krize

Array

Ovog je vikenda na rasporedu 6. kolo regionalne ABA lige. Aktualnim prvacima, zagrebačkoj Ciboni u goste stiže mađarski Szolnoki Olaj.

Izlazak iz krize u kojoj se momčad našla na početku ove sezone Cibosi će tražiti protiv mađarskog Szolnokija. Trener Cibone, Slaven Rimac je sljedećim riječima najavio nedeljnji okršaj.

“Dolazi nam ekipa koja je ove godine puno ambicioznija nego proteklih sezona. Igraju Eurokup, imaju dobar roster i dosta su investirali. Bilo je govora da žele izaći no pronašli su novog sponzora, odlučili ostati i pojačali se. Pred nama je teška utakmica i moramo sve napraviti da dođemo do pobjede koja nam je bitna. Svi su zdravi, svi će igrati i nadam se da ćemo se prikazati u boljem svjetlu nego u Podgorici.”

Igrači Szolnokija u sezonu su ušli dobro, puno bolje od Ciboninih, i u prvih pet utakmica upisali su 3 pobjede. Iako u ovom trenutku gosti iz Mađarske izgledaju kao ekipa koja ima veće šanse za pobjedu povijest međusobnih okršaja između ove dvije ekipe na strani je domaćina, a u svim njihovim međusobnim susretima odigranim u Draženovom domu zagrebačka je ekipa odnosila pobjede što je primjetio i Ivan Siriščević.

“Dobra su momčad, puna dobrih i kvalitetnih igrača no više domaćinska momčad i to bi trebali iskoristiti. Dobro se spremamo, dobro treniramo i sigurno ćemo biti spremni za utakmicu. Trebamo dati sve od sebe kako bi pobijedili i izašli iz ove krize. Želimo razveseliti naše navijače koje ovom prigodom pozivam da nas podrže u što većem broju i nadam se da ih nećemo iznevjeriti.”

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17 sati, a mi tom prigodom dijelimo 5×2 ulaznica na našoj Facebook stranici.

Related Articles