Grčka nam očitala lekciju, sutra s Portorikom za osminu finala

Array

Hrvatska ili Grčka? Pobjeda nas gura prema prvom mjestu u skupini i lakšim protivnikom u osmini finala, poraz u golu borbu za nastavak prvenstva.

Jasmin Repeša ističe važnost bolje igre u obrani s kojom je nezadovoljan u dosadašnjem tijeku prvenstva. Ključno je popraviti igru pod našim obručem i ne dozvoliti Grcima da daju 80-ak koševa. Očekuje tvrdu utakmicu s malo koševa i naglašava da naš protivnik igra čvrsto, na granici grubosti. Posebno je istaknuo tri igrača:

Moramo zaustaviti pick and roll igru Zisisa i Calathesa, paziti na blokove koji se rade za šutera Vasileiadisa, truditi se da njihova igra ne dobije dubinu.

S druge strane grčki trener Fotis Katsikaris je zadovoljan s obrambenim učinkom njegove momčadi i siguran je da mogu igrati još bolje. Kao najveće pretnje smatra Bojana Bogdanovića i Darija Šarića te Antu Tomića naglašavajući njegovu reputaciju. Smatra nas favoritima, ali vjeruje u pobjedu:

Ako ćemo gledati igrača na igrača, oni su bolja ekipa od nas. Ali, ako me pitate možemo li pobijediti, ja kažem da možemo.

Utakmicu pratite preko naše aplikacije, a vaša razmišljanja ili prognoze ostavite u komentarima.

Related Articles