Kemba Walker eksplodirao protiv Philadelphije (VIDEO)

Odličnu utakmicu je sinoć odigrao Kemba Walker. Ponovno je predvodio Charlotte Hornetse, sinoć je eksplodirao protiv Philadelphia 76ersa.

Sjajnom obrambenom igraču Jimmy Butleru zabio je ogromnih 60 poena, što je najbolja individualna utakmica ove sezone (Klay Thompson 52 poena nedavno).

Na kraju je novo pojačanje 76ersa, Butler, ipak bio junak utakmice, jer je pogodio tricu za pobjedu, a uz to je na 15 sekundi do kraja utakmice blokirao pokušaj Walkera, koji je izjavio da misli da je bio fauliran, no faul nije bio sviran.

Butler je nakon utakmice izjavio:

“Koliko god sam htio da taj šut uđe da bismo dobili utakmicu, toliko sam htio i da uđe kako nam Kemba ne bi ubacio 70 poena. Htio sam da ostane na 60”.

Kemba je bio nezaustavljiv, zabijao je na sve moguće načine, no opet nije bilo dovoljno. To je ujedno i najveći problem Hornetsa. Jednostavno nema igrača koji je sposoban pratiti Kembu, a to je glavni razlog njihovog propuštanja playoffa nekoliko posljednjih godina. Michael Jordan bi itekako morao razmisliti o budućim pojačanjima ako želi zadržati Walkera u momčadi.