Petak, 30 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  KK Škrljevo i Creative Media nastavljaju uspješnu suradnju

  I u svojoj trećoj uzastopnoj prvoligaškoj sezoni, utakmice Košarkaškog kluba Škrljevo iz dvorane Mavrinci bit će u izravnim prijenosima na klupskom YouTube-kanalu. Plod je to uspješno sklopljenog dogovora između kluba i produkcijske ekipe Creative Media. Kreativci su se u posljednje dvije sezone pokazali kao iznimni partneri kluba glede njegovog otvaranja ka širom spektru javnosti. To su prepoznali, ali i adekvatno valorizirali iz redova trenutno jedinog predstavnika Sjevernog Hrvatskog Primorja, Istre, Gorskog Kotara i Like u najboljem državnom košarkaškom natjecanju.

  - Advertisement -

  Utakmice Premijer lige koje se neće izravno prenositi putem jedne od dvije TV-postaje (HTV, Arenasport TV) koje su s Hrvatskim košarkaškim savezom dogovorile otkup televizijskih prava, već dobro uhodana ekipa iz Creative Medie omogućit će navijačima kluba iz riječkog zaleđa. Na to su čelni ljudi KK Škrljevo izrazito ponosni.

  “Možemo biti ponosni na činjenicu da smo svojedobno prvi u Hrvatskoj košarkaškoj ligi imali live-streaming naših domaćih utakmica u HD kvaliteti uz grafike i komentatora. Bili smo daleko ispred svih u tom pogledu, a radost je tim veća ako znamo da su dečki iz Creative Medie naši bivši igrači i članovi. Upravo iz tog razloga ponosno nastavljamo našu suradnju i kroz narednu sezonu te će naše domaće utakmice ponovo biti dostupne i za one naše navijače koji su iz bilo kojeg razloga spriječeni doći u dvoranu. Mislimo dakle, i na naše pomorce, ljude iz dijaspore te na sve ljubitelje košarke koji nas prate”, rekao je Vice Sep, predsjednik KK Škrljevo.

  Creative Media

  Creative Media uz klub je iznimno vezana još od konca sezone 2014/2015, kada se KK Škrljevo nakon prvog mjesta u kvalifikacijama za popunu A-1 lige plasiralo u elitni rang hrvatske košarke. Svi navijači Škrljeva, ali i oni koji će to tek postati, već su navikli na vrhunsku razinu usluge kad je riječ o prijenosima utakmica iz dvorane u kojoj nastupa prepoznatljivi – zeleni kolektiv. Tako će biti i od listopada na dalje.

  Nastavljamo suradnju s bakarskim premijerligašem. Cilj nam je dovesti klub u svako kućanstvo koje ga bodri, uz visoku kvalitetu slike i zvuka, kao i do sada. Radujemo se nastavku projekta kojeg ćemo iz vikenda u vikend sa zadovoljstvom oplemenjivati našim kadrovima. Među rijetkima možemo pružiti uslugu prijenosa uživo putem interneta, prema TV standardima. Sigurno nas očekuje uzbudljiva sezona, kako za gledatelje tako i za našu produkciju, kazao je Krešimir Černeka, redatelj prijenosa u ime Creative Medie.

  KK Škrljevo je svojom prepoznatljivošću osvojilo i producentske ekipe nacionalnih TV-kuća pa će se tako susreti drugog, trećeg i četvrtog kola Premijer lige izravno prenositi u televizijskom formatu. To znači da će na Mavrincima susret 3. kola protiv VROS Osijeka ispratiti kamere Hrvatske televizije. Gostovanja na Baldekinu kod GKK Šibenika (Arenasport) i na Višnjiku protiv Zadra (HTV) također će biti pokrivena televizijskim kamerama.

  Prvo ovosezonsko druženje KK Škrljevo i Creative Media zakazuju za prvi vikend u listopadu kad će na otvaranju sezone dvoranu na Mavrincima pohoditi gosti iz Hermes Analitice.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE