Nikola Garma preuzeo Mrave

Array

Nakon što je u “gluho doba noći” Danijel Jusup napustio Mravinjak, klupski problemi su isplivali na površinu. Zagreb je blokiran od strane Pavla Marčinkovića, Ivana Batura i Antonia Vlaića što znači da ne može dovoditi nove igrače. Nezgodna situacija koju ne bi poželio niti jedan trener. Ipak, izazova se prihvatio Nikola Garma, dosadašnji Jupin pomoćnik koji je posljednje četiri sezone sjedio uz bok Zadraninu.

Nikola je gotovo cijelu igračku karijeru proveo u Trnskom (uz kratke epizode u Zaboku, Slavonskom Brodu i Dubravi) i teško da postoji osoba koja bolje poznaje klub i kadar. Shvaća da posao neće biti nimalo lagan i kako kaže, ne bježi od odgovornosti. Za Crošarku je izjavio:

“Situacija je izuzetno teško s obzirom na kadar. Ostaje nada da će se problemi riješiti, a ja ću se potruditi izvući maksimum iz igrača koje imam. Problem je tim veći ako znate da imam na raspolaganju samo dva igrača koja su igrala ozbiljniju košarku, ali od odgovornosti ne bježim. Čeka nas užasno težak posao. U subotu nam dolaze Vrijednosnice i trenutno sam fokusiran na njih.”

Prema svemu sudeći, ispred Mrava je teška sezona. U prvom kolu dolaze odlične Vrijednosnice Osijek, a nakon toga slijedi Zadar.

Related Articles