KK Zadar: Trener sljedeći tjedan

Array

Iz Košarkaškog kluba Zadar po pitanju trenera koji će voditi prvu momčad u sezoni 2012./13. još uvijek ništa novoga.

Zadarska javnost s nestrpljenjem iščekuje vijesti o tome hoće li na klupi ostati slovenski stručnjak Aleš Pipan ili će se klub odlučiti za neko drugo rješenje. Ipak, nogometna groznica, koja je ovih dana zahvatila cijelu Hrvatsku, čak je i u gradu košarke ovo pitanje bacila u drugi plan.

Glavnim klupskim operativcima je sasvim sigurno dobro došlo da se javnost malo više bavi zbivanjima na zelenom travnjaku, nego li špekulacijama oko trenera, no svjesni su i oni da to pitanje treba riješiti što je moguće prije. Jer ono je jedno od ključnih u slaganju momčadi za povratničku sezonu u regionalnu ligu.

Tek nakon toga će se moći pristupiti konkretnim pregovorima s igračima, kako onima koji su prošle sezone nosili dres Zadra, tako i onima koje se želi dovesti iz drugih sredina. Neki razgovori su već obavljeni, ali prije, dakako, treba riješiti dugovanja prema momčadi koja je odradila proteklu sezonu. I to je nešto na čemu se radi ovih dana. Ono što je (gotovo) sigurno je da do kraja ovoga tjedna neće biti konkretnih novosti. Rok je prolongiran do kraja sljedećeg tjedna, kada bi se konačno trebalo znati tko će biti šef stručnog stožera, a onda će se polako početi rasplitati i igračka križaljka.

Related Articles