Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Mursko Središće: Utakmica hrvatskih košarkaških selekcija

  Košarkaški klub Rudar Cimper u suradnji sa Međimurskim košarkaškim savezom organizator je utakmice Hrvatske B reprezentacije protiv Hrvatske mlade reprezentacije U20. Utakmica se igra u subotu (16.06.2012.) u sportskoj dvorani u Murskom Središću sa početkom u 20 sati.

  Podsjetimo, ove dvije selekcije su na pripremama u Toplicama Sveti Martin i odigrati će 2 međusobne utakmice. Prva je ova u Murskom Središću, otvorenog tipa, druga je dan poslije u toplicama, ali će biti zatvorena za javnost.

  Ulaz na utakmicu je BESPLATAN.

  Prilika je ovo, da vidite većinu mladih Hrvatskih talenata na jednom mjestu. Imalo je i Međimurje svog predstavnika u Hrvatskoj U20 reprezentaciji, Andriju Hrkača iz Čakovca, ali on je otpao taman prije dolaska reprezentacije iz Splita u toplice Sveti Martin.

  SASTAVI REPREZENTACIJA:

  HRVATSKA B: Batur, Marčinković, Vragović, Planinić, Butorac, Došen, Babić, Krušlin, Kraljević, Bubalo, Rikić, Bašić, Šakić, Bilinovac.
  Treneri: Ivica Skelin, Zoran Kalpić.

  HRVATSKA U20: Toni Katić, Roko Jurlina, Roko Rogić, Luka Pandurić, Henrik Širko, Bruno Markulin, Jere Vučica, Franko Šango, Stipe Krstanović, Filip Najev, Domagoj Vuković, Josip Matić i Petar Madunić, Frane Marasović, Boris Barać.
  Trener: Nikša Bavčević.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave