Košarkaši kompletirali roster: Najbolji strijelac hrvatske lige u Gorici!

Novi igrač Gorice postao je Ante Krapić.

S ovim 206 centimetara visokim Zadraninom dolazi velika pomoć po pitanju iskustva, jer čovjeku su 34 godine, ali Krapić donosi i kvalitetu.

– Nedostajao nam je još jedan visoki igrač u rotaciji, pogotovo za situaciju ako bude nekakvih ozljeda, a Krapić može odigrati i na četvorci i na petici. Bila nam je želja pronaći još jednog upravo takvog igrača, a njegovim dolaskom i zatvorili smo roster za ovu sezonu – kazao je sportski direktor Gorice Ljubo Prgomet.

Ante Krapić stigao je iz Hermes Analitice, i to u statusu najboljeg strijelca lige. U sedam utakmica domaćeg prvenstva na prosjeku je od 18,7 koševa i 6,5 skokova. Društvo će mu pod koševima praviti također efikasni centri, jer Marko Baković je na 13,3, a Krešo Ljubičić na 10,9 koševa u prosjeku, a tu su i Lovro Mazalin, Ante Mašić…

Međutim, bit će sigurno prostora i za iskusnog Krapića, iza kojeg je živopisna i uspješna karijera. Krenuo je iz Zaboka, pa preko Zadra, Cibone i Zagreba otišao u Rumunjsku, zatim i u Mađarskoj, da bi na početku ove sezone drugi put u karijeri potpisao za Hermes Analiticu. Gorica već ima dvojicu igrača koji su tijekom karijere igrali za Zadar i Cibonu, Karla Uljarevića i Lovru Mazalina, a sad im se priključio i treći… I zaključio roster.

Related Articles