Košarkaške ikone ponovno jašu, na rasporedu novi CROŠARKAŠKI kviz

Array

Portal Crošarka u suradnji s “Košarkaškim ikonama” donosi CROŠARKAški kviz. Prvo izdanje održano je u zagrebačkom caffe baru Valentino, a organizatori su se nakon uspješnog debija odlučili na korak naprijed. U drugom izdanju sudjelovalo je 38 ekipa i igralo se na tri lokacije, u Zagrebu, Zadru i Karlovcu.

Logični slijed doveo je i do trećeg izdanja koje će se održati u srijedu u 20.00 sati. Ovog puta igra se u čak četiri grada gdje se očekuje 60-tak ekipa i preko 200 sudionika. Lokacije su sljedeće:

Caffe bar Valentino – Zagreb

Caffe bar Bazen – Zadar

Caffe bar Victoria – Šibenik

Club Play – Sinj

Svaka ekipa može imati do četiri člana, a prijave idu na Facebook stranici Košarkaške Ikona.

Poznato vam je koje je godine Rusija osvojila svoj jedini europski naslov nakon raspada SSSR-a, u dresu kojeg kluba je Mula bio najbolji strijelac grčkog prvenstva ili koje je sveučilište pohađao Krešo Ćosić?

Ukoliko znate odgovore na ova pitanja, košarkaško znanje Vam je ogromno poput broja momčadi Brune Šundova i pravi ste materijal za naš kviz. Ukoliko nije, još se stignete pripremiti, a i sam kviz može Vam poslužiti za proširenje košarkaškog znanja. Hakla neće biti, ali zabave, dobrog druženja i košarkaških tema sigurno neće nedostajati!

Mjesta ima jako malo. Prijavi se da ti netko ne ukrade mjesto za stolom!

Prijave na FB stranici Košarkaške Ikone.

Related Articles