Krivec: Želim ući u ligu za prvaka

Array

Košarkaški klub Kvarner je prije početka nove sezone pojačao svoje redove sa slovenskim organizatorom igre Bojanom Krivcem koji je istaknuo kako je željan igre i dokazivanja.

“Kvarner sam izabrao zato što sam želio više minutaže i da dokažem sebi i drugim skepticima da mogu još štošta pokazati na košarkašem parketu. Bilo je i nekih drugih ponuda, međutim za Kvarner sam se odlučio zbog blizine doma i osobnih razloga”, kazao je Bojan za slovenski portal slovenska-kosarka.si.

25-godišnji košarkaš u karijeri je nosio dres isključivo svog matičnog kluba, Krke iz Novog Mesta s kojom je osvojio i potonja tri naslova državnih prvaka.

Novi trener Kvarnera, Vladimir Anzulović prema riječima Krivca od njega očekuje agresivnu igru, u oba smjera. Dodao je kako će biti prvi playmaker, a ujedno da će svoje iskustvo koje je stekao u Sloveniji prenijeti na ostale mlađe košarkaše Kvarnera.

Što se tiče očekivanja za narednu sezonu Krivec je dodao: “Prvo što želim je da odradim sezonu bez ozljeda, a što se tiče momčadskog rezultata želim da uđemo u ligu za prvaka i pružimo kvalitetan otpor najboljim hrvatskim ekipama.”

Za kraj dodajmo kako je Krivec u protekloj sezoni regionalne lige u prosjeku bilježio 4,6 poena, 2,3 asistencije i 1,8 skoka po susretu za 17 minuta po utakmici.

Related Articles