Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Prprović proglašen najboljim međimurskim košarkašem

  Igrač Čakovca Luka Prprović u izboru međimurskog portala eMedjimurje najbolji je košarkaš Međimurja u protekloj sezoni. Tako su odlučili treneri klubova županije, sportski novinari te predsjednik košarkaškog saveza Međimurske županije Saša Repalust.

  - Advertisement -

  Prprović je najzaslužniji za plasman svog kluba na visoko treće mjesto A2 lige sjever, odmah iza Međimurja i Vindije, a bio je i prvi strijelac lige, u 20 utakmica postigao je 461 koš, 23,1 po utakmici.

  U svom izboru trener Čakovca, prof. Bruno Kovačić je rekao da je Luka “pravi prvoligaški igrač i znalac koji svojim znanjem i mirnoćom radi prevagu u utakmicama koje su uvjetno rečeno’guste’.”

  Drugi na listi je najbolji strijelac KK Međimurja Danijel Krajčić ispred njegovog suigrača Gorana Fodora i Nikole Hrkača iz Rudar Cimpera.

  Damjan Miko iz Međimurja je najveća nada županije. Miko je sa svojim klubom osvojio prvenstvo, a u 21 nastupu imao je prosjek od 9,1 koša po utakmici. Drugi u izboru je Dario Lukša (Dubravčan), a treći Tomislav Radiković (Rudar).

  Prošle godine titula je također otišla u Čakovec, osvojio ju je Mario Novak-Medo iz KK Međimurja koji ove godine zbog ozljeda nije bio u krugu kandidata za izbor. Andrija Hrkač je bio najveća nada, a da je izbor bio dobar potvrđuju njegove igre prošle sezone u A1 ligašu Križevcima, ali i uvrštenje na širi popis mlade U20 Hrvatske reprezentacije za Europsko prvenstvo u Bugarskoj.

  Dodjela nagrada najboljima u prošloj sezoni biti će 16. kolovoza, u caffe baru Littera u Čakovcu, s početkom od 18 sati.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE