Petak, 23 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Križevci odustali od A1, Goricu nitko nije kontaktirao

  Križevci su sinoć, manje od dva dana od izvlačenja parova za A1 ligu, odustali od sudjelovanja u našem najjačem košarkaškom rangu natjecanja. Da  su nastupi upitni znali smo duže vrijeme, a konačnu potvrdu dobili smo iz provjerenog izvora:

  - Advertisement -

  Sinoć do 23 sata čekali smo odgovor od potencijalnog sponzora, na kraju je on bio negativan i Križevci neće u novoj sezoni nastupati u A1 ligi. Daljnji koraci su na predsjedniku i tajniku kluba i oni će kontaktirati Hrvatski košarkaški savez i dogovoriti sljedeće korake – rekao nam je blizak izvor sad već bivšem članu A1 lige.

  Po svemu bi Gorica, prvak Centra i drugi u A1 kvalifikacijama, trebala biti novi prvoligaš. Roster za taj rang imaju što su dokazali nedavnim pobjedama nad Jollyjem i Zabokom. Tajnik kluba Goran Kovačić je za naš portal izjavio da u klubu nemaju nikakvih službenih informacija:

  Nitko nas iz HKS-a nije kontaktiralo i nemamo nikakvih službenih informacija. Slijedom saznanja o možebitnom odustajanju nekih klubova,  Gorica je kontaktirala još u lipnju HKS i poslala upit o istom, o mogućnosti našeg nastupanja u A1 kako bi se organizacijski pripremili te složili ekipu za taj stupanj natjecanja. Povjerenik lige Darko Kotoranin nas je u srpnju obavijestio da su svi klubovi potvrdili sudjelovanje i za nas je ta priča bila završena. Ne želimo ništa špekulirati dok ne dobijemo nešto službeno.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE