Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Levski iz Sofije novi je član ABA lige

  Ono što je već bilo poznato, sada je i službeno. Novi član ABA lige je Levski iz Sofije koji je potpisao ugovor na tri godine.

  - Advertisement -

  Glavna razlike između trogodišnjeg ugovora Levskog i mađarskog Szolnokija koji je također imao ugovor na tri godine je ta da će momčad iz Sofije ukoliko završi posljednja, ispasti iz lige. Szolnoki to nije mogao, stoga ovaj potez vodstva lige treba pohvaliti jer u niti jednoj Europskoj ligi ne postoji pravilo da momčad ne može ispasti iz lige.

  Ugovor između dvije strane potpisan je u sofijskom Novotel hotelu. Na sastanku su nazočili direktor ABA lige, Roman Lisac, predsjednik Levskog Leonid Gajdadžiev, trener Levskog Konstantin Papazov te kapetan momčadi Stefan Georgiev.

  Ugovor između Levskog i vodstva lige potpisali su Gajdadžiev i Lisac, a u njemu stoji da je ugovor na tri godine i može biti produžen na još tri, ali je ubačena i klauzula da nakon svake sezone bugari mogu ispasti ukoliko završe na posljednjem mjestu.

  K tome valja nadodati da Helios iz Domžala nema 150 000 eura koliko je potrebno platiti pozivnicu te su odustali od natjecanja, a još jedno mjesto je ostalo otvoreno.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE