Lijepa priča Collinsa i Širokog

Array

HKK Široki je ostao dužan Coleman Collinsu premije za kup BiH i prvenstvo, ali za razliku od drugih igrača koji nisu trenirali za vrijeme kašnjenja plaće, Collins je radio baš suprotno i naporno je trenirao.

Nakon kraja sezone Collins je otišao u Francusku bez pravljenja problema s datumom isplate. Uprava kluba mu je objasnila kakvo je stanje u klubu i zamolili ga za strpljenje. No uprava kluba je ubrzo nakon toga dobila iznenađujući odgovor. Collins se odrekao premije, a njegov menadžer Dujmović provizije i tako je klub uštedio 5000€.

“Znam za financijske probleme u Širokom. Iskreno bih volio vidjeti još dugo tu mladu momčad zajedno. Znam da moji suigrači iz prošle sezone još čekaju novac. Smatram da je ljudski da se ja odreknem dijela svoje nagrade, da bi oni, koji još nose dres Širokog dobili prije svoj novac. To je bio moj motiv” kazao je Collins.

Bivši ljubimac širokobriješke publike je ovo ljeto potpisao dvogodišnji ugovor s francuskim Roannom, koji je član francuske prve lige. U prilično neizvjesnoj francuskoj ligi Roanne dijeli deveto mjesto s još osam klubova, a 206 centimetara visoki Collins u prosjeku zabija 9.1 koševa i hvata 7.7 lopti nakon deset utakmica.

Related Articles