U Žutom salonu opet prometno

Array

Jučer rano ujutro žuti salon na Gripama posjetili su predstavnici županije Splitsko-dalmatinske s županom Antom Sanaderom na čelu, koji je u ime županije otkupio 300 dionica kluba.

Županija je kupila 100 dionica u vrijednosti od 25 tisuća kuna, a Zdravko Omrčen u ime Županijskog saveza školskog sporta kupio je također 100 dionica te najavio kupovinu još 100 dionica od strane županijskih institucija.

Nakon hajdukovaca i ragbijaša, danas su klubu pomogle splitske rukometašice. Diana Jelaska i Ivana Bućan Franolić su u ime kluba kupile dionicu. Splitski sportaši su tako došli podržati klub i pomoći u ovim teškim trenucima.

No, nisu samo sportaši koji su to prepoznali. Pa su tako nakon ministra Jovanovića koji je prošlog tjedna posjetio Gripe, dionice kupili i brojni kolege sportski novinari te Igor Katunarić, bivši igrač, trener i djelatnik kluba.

Ljudi su prepoznali dobar projekt na Gripama i podržali ga kupnjom dionica. Očekuje se i podrška, uživo uz parket, u subotu kada Splićani dočekuju Zadar u derbiju.

Related Articles