Subota, 12 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Lisac potvrdio: Crvena zvezda i Partizan u Euroligi

  Bez prevelikog zanimanja u Hrvatskoj se čekala službena potvrda iz ustiju čelnih ljudi ABA lige o predstavnicama regionalnih klubova u narednoj sezoni Eurolige.

  Izvršni direktor, Roman Lisac je na konferenciji za novinare nakon slavlja Partizana u velikom finalu potvrdio da je Igokea ostala bez izravnog plasmana, te da su samim time promijenili pravilo postavljeno početkom sezone.

  Kao što se može čuti iz priloženog video zapisa u Euroligu idu finalist, znači Partizan i Crvena zvezda, dok Igokeu čekaju kvalifikacije. Njihovo prisustvo je zasigurno pod velikim upitnikom jer očito jest kako ih vodstvo Eurolige nije htjelo vidjeti dogodine u svom natjecanju, pa je iz tog razloga mijenjaj pravilnik, te se samim time uvodi logičko pitanje ima li smisla trošiti snagu, novac i vrijeme na nedostižne kvalifikacije.

  Klubovi od četvrtog do šestog mjesta ide u “Uleb Cup”, kao što je to nazvao Lisac naravno mislivši na EuroCup natjecanje.

  Što drugo reći nego hvala bogu da je stvar konačno gotova i da si možemo konačno naliti čistog vina jer tijekom godine teško se znalo tko tu pije, a tko plaća.

  zadnje objave