Utorak, 17 svibnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Lovro Mazalin budući petrinjski Dražen Petrović?

  Eurohopes je portal sa sjedištem u Španjolskoj, kojemu je cilj praćenje mladih europskih košarkaških nada. Objavljuje, između ostalog, rang liste najtalentiranijih mladih košarkaša

  - Advertisement -

  Prije par dana je objavio rang listu košarkaša rođenih 1997.godine na kojoj je na prvom mjestu naše petrinjsko košarkaško čudo – Lovro Mazalin. Slijede ga igrači Okben Ulubay (Anadolu Efes, Turska), Stefan Peno (FC Barcelona, Španjolska), Georgios Papagiannis (DASH Peristeri, Grčka) i Nedim Đedović (FC Barcelona, Španjolska).

  Interesantno je da su na prvom mjestu isto Hrvati za godišta 1994. (Šarić), 1995. (Hezonja) i 1996. (Arapović) što je dokaz da Hrvatska ima talente. Na Košarkaškom savezu je odgovornost sačuvati ih kao budućnost hrvatske košarke.

  Naš Lovro Mazalin je prošlu sezonu igrao za seniore Petrinje u B1 ligi, a juniorsku i kadetsku ligu (osvojeno državno prvenstvo) za Cibonu. Bez obzira na ponude iz inozemstva, odlučio je još ostati u Hrvatskoj zbog kvalitetnog individualnog rada i nastavka školovanja.

  No, nije Lovro samo europska košarkaška nada, već je Lovro jedan od ponosa našeg grada. Čestitke Lovri uz želju da doista postigne u košarci svoj maksimum, a pred njim je još puno, puno vremena.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE