Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Repeša u Unicaji želi i Lakoviča uz Ukića

  Hrvatski trener Jasmin Repeša, koji je nedavno preuzeo španjolsku Unicaju, u nacrtima momčadi za iduću sezonu na poziciji razigravača želi vidjeti Roka-Lenija Ukića i(li) Slovenca Jaku Lakoviča.

  - Advertisement -

  Prema portalu sportando.net nova meta momčadi iz Malage, uz od ranije objavljenog interesa za Ukića, postao je iskusni slovenski reprezentativac Jaka Lakovič.

  Naime, Repeša je kao prvu zadaću u slaganju rostera za novu sezonu označio kvalitetna rješenja na poziciji playmakera. Prvu ponudu Unicaje hrvatski je reprezentativac odbio, no pregovori se nastavljaju i španjolski mediji vjeruju da će Ukić od iduće sezone nositi dres kluba iz Malage gdje se već nalaze dvojica Hrvata, Luka Žorić i Hrvoje Perić.

  Uz Ukića, Repeša je odaslao punudu i agentu Jake Lakoviča koji je nakon pet sezona provedenih u Barceloni prošlu odradio u turskom Galatasarayu. Slovenac ima 33 godine i uz višegodišnje iskustvo igranja u španjolskoj ligi sigurno bi bio značajno pojačanje, a u paru s Ukićem Unicaja bi imala respektabilan izbor na toj poziciji.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE