Repeša u Unicaji želi i Lakoviča uz Ukića

Array

Hrvatski trener Jasmin Repeša, koji je nedavno preuzeo španjolsku Unicaju, u nacrtima momčadi za iduću sezonu na poziciji razigravača želi vidjeti Roka-Lenija Ukića i(li) Slovenca Jaku Lakoviča.

Prema portalu sportando.net nova meta momčadi iz Malage, uz od ranije objavljenog interesa za Ukića, postao je iskusni slovenski reprezentativac Jaka Lakovič.

Naime, Repeša je kao prvu zadaću u slaganju rostera za novu sezonu označio kvalitetna rješenja na poziciji playmakera. Prvu ponudu Unicaje hrvatski je reprezentativac odbio, no pregovori se nastavljaju i španjolski mediji vjeruju da će Ukić od iduće sezone nositi dres kluba iz Malage gdje se već nalaze dvojica Hrvata, Luka Žorić i Hrvoje Perić.

Uz Ukića, Repeša je odaslao punudu i agentu Jake Lakoviča koji je nakon pet sezona provedenih u Barceloni prošlu odradio u turskom Galatasarayu. Slovenac ima 33 godine i uz višegodišnje iskustvo igranja u španjolskoj ligi sigurno bi bio značajno pojačanje, a u paru s Ukićem Unicaja bi imala respektabilan izbor na toj poziciji.

Related Articles