Lozanić vodi pomlađenu Dubravu

Array

Nakon još jedne sezone u kojoj nije uspjela izboriti prvo mjesto u A 2 ligi centar i tražiti kroz dodatne kvalifikacije povratak u A 1 ligu Dubrava u novu sezonu kreće s novim/starim trenerom Ivanom Lozanićem (30) koji se nakon godine dana opet vraća na klupu lavova koju je naslijedio od iskusnog Srećka Medvedeca.

Uz Medvedeca klub su napustili najiskusniji igrači Ivan Grgat i Ivan Tomas, te Ivan Vodopija (Dubrovnik) i Mateo Jurković (Sloboda Tuzla). Novi/ stari članovi Dubrave su Dario Gazić (23) koji je prošle sezone igrao u Hermes Analitici, Frano Bešlić, dijete Dubrave koji je posljednje tri sezone proveo u mlađim kategorijama Cedevite, Antonio Stojić koji je pristigao iz Bosca, te Leon Tomić koji je prošle sezone igrao u juniorima Cibone.

Uz njih, nekolicinu juniora još nekoliko igrača trenira i pokušava se nametnuti Lozaniću koji je svjestan da ga u novoj sezoni čekaju teška iskušenja kako bi zadržao Dubravu prvi vrhu lige-

“Ne želim se opterećivati rezultatom. Imamo niz mladih igrača koji imaju veliki motiv i bit će mi zadovoljstvo raditi s njima. Posebno tu ističem juniore koje sada treba prebaciti na principe seniorske košarke. Vidjet ćemo u dogovoru s upravom kluba koliko možemo još pojačati momčad, a tu prije svega mislim na poziciju centra koja nam je deficitarna’’ kazao je Lozanić koji je i ovo ljeto proveo s kadetskom reprezentacijom Hrvatske kao asistent Stipi Braliću na EP u Latviji.

Related Articles