Subota, 31 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Lozanić vodi pomlađenu Dubravu

  Nakon još jedne sezone u kojoj nije uspjela izboriti prvo mjesto u A 2 ligi centar i tražiti kroz dodatne kvalifikacije povratak u A 1 ligu Dubrava u novu sezonu kreće s novim/starim trenerom Ivanom Lozanićem (30) koji se nakon godine dana opet vraća na klupu lavova koju je naslijedio od iskusnog Srećka Medvedeca.

  - Advertisement -

  Uz Medvedeca klub su napustili najiskusniji igrači Ivan Grgat i Ivan Tomas, te Ivan Vodopija (Dubrovnik) i Mateo Jurković (Sloboda Tuzla). Novi/ stari članovi Dubrave su Dario Gazić (23) koji je prošle sezone igrao u Hermes Analitici, Frano Bešlić, dijete Dubrave koji je posljednje tri sezone proveo u mlađim kategorijama Cedevite, Antonio Stojić koji je pristigao iz Bosca, te Leon Tomić koji je prošle sezone igrao u juniorima Cibone.

  Uz njih, nekolicinu juniora još nekoliko igrača trenira i pokušava se nametnuti Lozaniću koji je svjestan da ga u novoj sezoni čekaju teška iskušenja kako bi zadržao Dubravu prvi vrhu lige-

  “Ne želim se opterećivati rezultatom. Imamo niz mladih igrača koji imaju veliki motiv i bit će mi zadovoljstvo raditi s njima. Posebno tu ističem juniore koje sada treba prebaciti na principe seniorske košarke. Vidjet ćemo u dogovoru s upravom kluba koliko možemo još pojačati momčad, a tu prije svega mislim na poziciju centra koja nam je deficitarna’’ kazao je Lozanić koji je i ovo ljeto proveo s kadetskom reprezentacijom Hrvatske kao asistent Stipi Braliću na EP u Latviji.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE