Luka Babić demantirao dogovor s Cedevitom

Array

Jučer smo na našem portalu izvijestili kako je Cedevita navodno postigla dogovor s dvojicom hrvatskih reprezentativaca, Lukšom Andrićem i Lukom Babićem. Međutim potonji je za Slobodnu Dalmaciju demantirao bilo kakav dogovor s vodstvom Cedevite.

“Evo čitam i ja o tome pa se čudim. Stvarno ništa nisam dogovorio. Znam da postoji interes Cedevite, ali ništa nije bilo službeno”, rekao je mladi 21-godišnji krilni košarkaš za dalmatinski medij.

Babić se trenutno nalazi u Svetom Martinu na Muri na pripremama hrvatske reprezentacije za kvalifikacije za dolazeće Europsko prvenstvo koje se odvija u Sloveniji.

No u isto vrijeme Nikola Vujčić, sportski direktor Splita muku muči s pronalaskom adekvatne zamjene na mjestu glavnog trenera koju je prije odlaska u Rumunjsku obavljao Nikša Bavčević. I ne samo to, prošlogodišnje igre Splita koji je izborio ponovno nastup u regionalnoj ligi zadao je velike probleme vodstvu splitskog kluba da uspije zadržati najnadarenije mlade košarke u vrijeme dok je račun kluba i dalje pod blokadom. Nije sporno kako uz Babića postoji i interesi za Josipa Sobina, Tonija Katića i mnoge druge.

“Nemamo nikakvih službenih informacija o tome, ali svjesni smo da smo našim igrama prošle sezone podigli kvalitetu i cijenu svojim igračima. Interes za našim igračima je nakon dobrih rezultata prošle sezone vrlo velik, a svjesni smo da će ih biti vrlo teško zadržati ako se brzo ne riješi cijela situacija u klubu. Treneri su već otišli …”, izjavio je Nikola Vujčić te za kraj dodao o odnosima s Cedevitom:

“Imamo u ovom slučaju odličan odnos s Cedevitom, sportskim direktorom Mamićem i trenerom Maljkovićem, gospodinom Tedeschijem. Oni cijene Split i sve što je naš klub napravio, stalo im je da se ovaj klub održi. Vjerujemo i sigurni smo u njihov fair-play”, kazao je Vujčić.

Related Articles