Lutz imenovan glavnim trenerom Cibone

Array

Uprava Cibone nakon odlične utakmice protiv Cedevite odlučila je okončati potragu za novim trenerom i dati priliku mladom treneru da preuzme vođenje momčadi. Danijel Lutz je od danas glavni trener Cibone, a da je odluka uprave ispravna najbolje pokazuje podrška igrača koji su očekivali ovakav razvoj događaja.

Lutz je do sada bio pomoćnik mnogim trenerima Cibone, od kojih svakako ističemo Perasovića i Repešu, od kojih je sigurno puno naučio i dobio uvid u to što znači biti glavni trener kluba kao što je Cibona. Ovo je ujedno i prva prava prilika da Lutz pokaže da je sposoban za pravi trenerski posao jer je do sada u nekoliko navrata bio osoba koja je preuzimala klupu Cibone u trenucima kada se tražio novi trener.

Kapetan Cibone Marin Rozić otvoreno je podržao Lutza kao glavnog trenera te naglasio kako je prezadovoljan pristupom i pripremom koju je trenerimao prije utakmice sa Cedevitom. Također je naglasio kako je napokon spoznao svoje mjesto i ulogu u momčadi te da očekuje da uprava da podršku Lutzu kao glavnom treneru. Tijekom i nakon utakmice sa Cedevitom na tribinama se također mogla čuti podrška mladom treneru od strane navijača.

Ovim potezom uprava je prekinula sva nagađanja oko potencijalnog novog trenera Vukova. Do sada su se spominjala imena Radulovića, Spahije, Vrankovića, Anzulovića ali u Ciboni su ipak odlučili krenuti novim putom u nekom novom smjeru.

Related Articles