Marčinković donio odluku o nastavku karijere

Pavle Marčinković donio je odluku o tome za koga će nastupati sljedeće sezone. Iako se nagađalo da je pred potpisom za klub iz rodnog Zadra, Pavle ostaje u Splitu, gdje će i dalje nositi dres KK Splita.

U sezoni 18./19. pružao je odlične partije te bio jedan od najboljih igrača hrvatske lige. Ubacivao je 15 poena uz 5 skokova i postao MVP A1 lige. Kao šlag na tortu odlične sezone, predvodio je kao kapetan hrvatsku reprezentaciju na turniru u Kini.

“-Ostanak Pavla za nas je iznimno bitan, želimo na okupu ostaviti većinu igrača iz prošle sezone i pojačati se na još nekim pozicijama. Vjerujem da će naši navijači narednih dana imati još razloga za zadovoljstvo. Hvala Pavlu što se odlučio za Split, ovo je nastavak suradnje koja je više od pukog odnosa igrač-klub, Pavle naš dres može nositi do kraja karijere” – kazao je direktor Splita Edo Blažević.

Marčinković je imao dosta ponuda, ali ostanak na Gripama stalno mu je bio prva opcija.

-“Nema se što puno za reći, idemo dalje, pokušati napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu. U Splitu mi je ugodno, odlično sam prihvaćen, osjećam se kao kod kuće, uživam igrati košarku. Vjerujem da ćemo biti konkurentni, da će Gripe biti pune” – rekao je Marčinković.

Pavlu želimo puno uspjeha u narednoj sezoni.