Srijeda, 28 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Marčinković mijenja Tešiju u Zagrebu

  Pavle Marčinković novi je igrač Zagreba, potvrdili su nam iz kluba. Momčadi bi se trebao priključiti već sutra.

  - Advertisement -

  Mravi će Marčinkoviću biti treći klub ove sezone. Pristigao je ciparskog Apollona, a igrao je i za Lukoil Academic iz Sofije. Prije toga bio je član Zadra i Cibone. Ovaj 24-godišnjak bivši je standardni mladi reprezentativac, a nastupao je i za A vrstu u kvalifikacijama za Eurobasket 2012. godine.

  U Trnsko je došao kao zamjena za Stjepana Tešiju koji je ovaj tjedan napustio klub i zaputio se u slovačku Prievidzu gdje je trener naš Krunoslav Krajnović. Društvo će mu praviti još dva Hrvata, Mako Batina i Dražen Klarić. Tešija je bivši junior Splita, dok je seniorsku karijeru gradio u okolnim gradovima: Trogiru, Kaštelima, Sinju te prošle sezone u Dardi.

  Momčad Danijela Jusupa ovim angažmanom izgleda jako ozbiljno. Odličnu formu potvrdili su na Kupu Krešimir Ćosića, a u Marčinkoviću su dobili igrača koji sigurno može fizički odgovoriti protiv ABA-ligaša i ima određeno iskustvo. Ipak, odlaskom Tešije ostali su nešto tanji pod obručem te bi dovođenje petice mogao biti prioritet u narednom periodu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE