Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Marinović nova konkurencija Marinelliju

  Radnički iz Kragujevca našao se, kao i mnogi klubovi koji su okusili igranje ABA lige, u financijski teškoj situaciji što je uzrokovalo i njihovo istupanje iz ABA lige. Nakon napuštanja ABA lige bilo je jasno da ni njihov igrački kadar neće ostati isti. Sukladno tome, klub je napustio njihov ponajbolji igrač, Marko Marinović.

  - Advertisement -

  Tridesetjednogodišnji playmaker iz Srbije potpisao je jednogodišnji ugovor sa slovenskom Union Olimpijom. U prošlogodišnjem izdanju Eurokupa Marinović je bilježio 12.9 poena, 2.9 skokova te 8.6 asistencija u prosjeku na jednoj utakmici. U ABA ligi je imao slične brojke, tu je prosječno po utakmici imao učinak od 13.3 poena, 3.2 skoka i 7.1 asistencija.

  U dugogodišnjoj karijeri, Marinović je nastupao za velik broj klubova. Među njima su i FMP, španjolske Girona, Menorca i Valencia, Crvena zvezda te posljednji, već spomenuti, Radnički KG. Dovođenjem Marinovića, Olimpija povećava konkurenciju našem Paolu Marinelliju, ali mu i daje priliku učiti od 12 godina starijeg igrača na istoj poziciji.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE