Mario Novak i službeno u Šibeniku, potpisan i Dominik Jukić

Array

Novi prvligaš GKK Šibenik nastavlja sa slaganjem momčadi za nadolazeću sezonu. U tom smislu potpisali su dvojicu igrača koji su prošle sezone nastupali u susjednoj Bosni i Hercegovini – Dominika Jukića i Marija Novaka.

Jukić je 199 centimetara visoki razigravač rođen 1994. godine koji je prošle sezone nastupao za BiH prvoligaša Posušje. Momčad trenera Tihomira Mustapića u premijernoj je sezoni nastupanja u prvoj bosanskohercegovačkoj ligi osvojila deseto mjesto, a Jukić je participirao u prosjeku 11 minuta po utakmici i pritom bilježio po 2,2 poena i asista te 1,8 skok. Visoki razigravač s vrlo dobrim pregledom igre ovog je ljeta bio i na širem spisku U20 reprezentacije Hrvatske, ali ga je ozlijeda koljena udaljila od nastupa na prvenstvu Europe.

Mario Novak prošle je sezone bio igrač Širokog Wwin-a, ali tamo se nije previše naigrao. Prošle je sezone u ABA ligi nastupio samo jednu utakmicu i to tri minute protiv Szolnoka. Ovaj 24-godišnjak visok 217 centimetara igra na poziciji centra i trebao bi pojačati konkurenciju u tome dijelu šibenske momčadi.

Related Articles